Το πεδίο της ιατρικής του αυτιού, της μύτης και του λαιμού περιλαμβάνει τέσσερις από τις πέντε αισθήσεις: όσφρηση, γεύση, ακοή, ισορροπία, η τέλεια λειτουργία των οποίων επιτρέπει μια καλή ποιότητα ζωής.Η ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας περιλαμβάνει την πρόληψη, την ανίχνευση, τη συντηρητική και χειρουργική θεραπεία, τη φροντίδα και την αποκατάσταση ασθενειών στην περιοχή του αυτιού, της μύτης και του τραχήλου, αλλά και τραυματισμών, δυσπλασιών και των όγκων. Στο φάσμα της εμπίπτει η θεραπεία διαταραχών φωνής, γλώσσας, λόγου και ακοής, αλλά και η δυσλειτουργία του αυτιού σαν όργανο ισορροπίας με αποτέλεσμα επεισόδια ιλίγγου.
Πολλές ασθένειες της περιοχής της κεφαλής μπορούν να σχετίζονται με ολόκληρο το σώμα.

H ιατρός μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της ωτορινολαρυγγολογίας, από την αρχική επαφή έως την ολοκληρωμένη διάγνωση αλλά και τη χειρουργική και συντηρητική θεραπεία σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. Ασκεί το επάγγελμα της με πάθος και δεσμεύεται να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης της υγείας και της ευημερίας σας, καθώς και τη διατήρηση της ποιότητας ζωής.

Η γκάμα των θεραπειών περιλαμβάνει ολόκληρο το συντηρητικό πεδίο της ωτορινολαρυγγολογίας, την παιδο-ΩΡΛ , καθώς και την πλαστική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου. Η ιατρός επικεντρώνεται προσεκτικά στην αναφορά των συμπτωμάτων σας, η εξέταση και ανάλυση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους ώστε να μπορεί να σας συμβουλεύσει κατάλληλα. Η προσεκτική εξέταση και η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλών παραπέμπουν στον ολιστικό τρόπο αντιμετώπισης του ασθενούς. Η ιατρός, η ίδια μητέρα ενός μικρού παιδιού ιδιαίτερη προσοχή στους μικρούς ασθενείς. Ειδικά σε ηλικιωμένους ή ασθενείς υψηλού κινδύνου είναι σωστό να γίνονται προληπτικές εξετάσεις και από ιατρό ΩΡΛ.

Eίμαστε εδώ για εσάς για να να παραμείνετε υγιείς!